Ta hand om ditt löshår

Hur man väljer schamponering av syntetiskt löshår. Schamponering av löshår kan vara lika enkelt som schamponering av ditt naturliga hår. Till exempel, de flesta hårfrisörer rekommenderar att du endast använder ett milt schampo eller att du använder ett specialtillverkat perukschampo. Du kan be din frisör för anvisningar om att inte bara vilken typ av schampo bör du använda, utan även de bästa metoderna för borstning, kamning och torkning av löshår. Dock så är äkta förlängningar ofta kommersiellt bearbetade för att maximera färgenhetlighet och struktur, ett milt schampo och balsam ska generellt rekommenderas. Det rekommenderas också att ett lätt balsam för att minska risken för trassel. Du bör alltid använda kallt vatten vid schamponering för att minska risken för hårtrassel .

Hur man stylar syntetiska löshår

Tänk på att samma försiktighet du använder när du schamponerar ditt löshår också måste tillämpas vid styling av syntetiskt löshår. För mycket värme för att räta ut lockigt hår eller för att locka rakt hår kan allvarligt skada håret.

Köp löshår online hos Rapunzel – stort sortiment av vackert löshår.

Ta hand om löshår

Syntetiskt hår tillsammans med en blandning av människohår måste behandlas varsamt och försiktigt , och särskilt så när det kommer till värmestyling . Det är verkligen beroende av vilken typ av syntetisk fiber som används i hårförlängningen och huruvida torkning är möjlig på en mycket låg värme. De flesta syntetmaterial brinner, smälter eller tom tänjs när de utsätts för hård och konstant värme från en locktång, plattång eller en modern och dyr hårfön.